Umutlar Haftaya Kaldı

Umutlar Haftaya Kaldı

Kırıkkale Büyük Anadoluspor hafta sonu Bartınspor’a konuk oldu

A+ A-


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta yer alan temsilcimiz lider Kırıkkale Büyük Anadoluspor hafta sonu Bartınspor’a konuk oldu. 

1 – 1 BERABERE KALDI 

Şimşeklerimiz maçın başından sonuna kadar büyük bir çekişmenin yaşandığı mücadelede 39 puanla ligin 4. Sırasında yer alan Bartınspor ile 1-1 berabere kaldı. Golleri 50. Dakikada Kırıkkalesporlu Gökhan Hıdır, 90+1’de ise Bartınspor attı. Zorlu mücadeleyi CihadSizer, AdemUçarsuve Abdullah Aygün hakem üçlüsü yönetti. 

 

Ligin ikinci sırasında bulunan Ankara TKİ ise Göynük Belediyespor’u 1-0 yenerek hanesine 3 puan yazdırdı. Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile Ankara TKİ arasında 9 puan farkı bulunuyor. 

 

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANDI

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 22. haftasında Bartın Atatürk Stadı'nda oynanan Bartınspor- Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçına taraftar alınmadı. Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, spor müsabakalarının seyircisiz oynanacağını açıklamıştı. Dün de Bartın’da oynanan Bartınspor- Kırıkkale Büyük Anadoluspor müsabakasında tribünde taraftarlar yer almadı.


Bu haber toplam 1558 defa okunmuştur